Det är dags att anpassa arbetsplatsen till den mobila världen. Idag ser vi en mer aktivitetsbaserad mötesplats där fler kan arbeta på mindre ytor, med genomtänkta funktioner, tåliga arbetsstationer och smarta tillbehör.

Framtidens Arbetsplats : Nomono

Prisade möbeldesignern Fredrik Mattson har tagit fram Nomono, en serie gjord för mobila människor, där all teknik är osynlig tills den behövs.

Framtidens Arbetsplats : Mute

Sätt dig i Mute så glömmer du bort omvärlden för en stund. Ställ två Mute emot varandra, så har du skapat ett litet rum för ostörda samtal.

Framtidens Arbetsplats : Siglo

Henrik Schultz har inspirerats av den klassiska skolbänken. Det du inte behöver uppe på bordet, lägger du säkert i dolt fack med personlig öppning.

Framtidens Arbetsplats : Tool

Ibland behövs en arbetsplats för stunden. Fredrik Mattsons Tool har snabbt blivit en klassiker. Välj mellan olika material, färger och kombinationer.

Framtidens Arbetsplats : Tetris

Förvaringssystem framtaget av Horred i samarbete med prisade Front. Modulerna, i två storlekar och varierande djup, ger relief-effekt som sticker ut.

Framtidens Arbetsplats : Tin

Fullt fokus på möte här och nu. I konferensbordet Tin ryms eluttag och sladdar i den till synes svävande bordsskivan. Inget syns, det bara fungerar!

Framtidens Arbetsplats : VX

Konferensbord som hanterar i princip alla storlekar och former på bordsskivor. Rymmer både el, data, skärm och belysning med tillbehöret HUB.

Framtidens Arbetsplats : Potomac

Skräddade sittpuffar för flexibla kontor. Kombinera snabbt och enkelt, allt från enskilda sittplatser och mindre workshops till större relax-öar.